Viering 75 jaar VERON A12

Vorig jaar bestond onze afdeling 75 jaar, maar helaas was er door de coronaperikelen dat jaar geen ruimte om dit jubileum op passende wijze te vieren. Dit jaar werd tijdens een bestuursvergadering een datum geprikt en bepaald dat de organisatie door de bestuursleden Gezina en Arie gedaan zou worden.

Alle A12 leden werden via een Nieuwsbrief uitgenodigd, kregen nog een herinneringsmail en ook in de Electron stond de uitnodiging. Spannend voor de organisatie hoeveel mensen zouden reageren. Uiteindelijk hadden ruim 35 leden/partners zich opgegeven! Gezina en Arie kwamen een middag bij elkaar om plannen te maken. De dag voor reünie gingen zij ‘s middags al het clubgebouw opkuisen en alles klaarzetten waarna de inkopen werden gedaan. Een foto van de winkelkar werd voor de grap naar de penningmeester Rob ge-appt maar hij werd daar niet zenuwachtig van.

De middag van de reünie waren we om 15:00 uur in het clubgebouw en werd verder alles voor de reünie klaargezet. Daarbij hadden we erg veel hulp van Jan, de echtgenoot van Gezina en ook nog hulp van Joyce, de dochter van Arie. Toen werd het voor Gezina en Arie spannend; hoeveel mensen zouden er nu echt komen….?

Gelukkig, rond 17:00 uur liep het al behoorlijk vol en kon er met “roze bubbels” op A12 getoast worden. Het werd voller en voller en het “buffet” ging open. Soep, salades en warme kiphapjes; er was keuze genoeg.

Na het eten werd nog een DX spel gedaan: landen/werelddelen zoeken in zinnen. Het werd stiller en stiller doordat bijna alle aanwezigen zo fanatiek aan het zoeken waren. De ingeleverde papieren werden nagekeken en vervolgens werden zes prijsjes uitgereikt.

Zo tussen 22:00 en 23:00uur vertrokken de meeste gasten. Voor de organisatie was het erg leuk vele complimenten en bedankjes te krijgen. Zeker zo leuk was het mooie aantal enthousiaste A12 leden die de moeite namen om het jubileum samen met ons te vieren. Al met al een erg leuke A12 avond om op terug te kijken!