Nieuwe ingang

Op dierendag verzamelden Ernst PE1PLZ, Ewoud PD3WDK en Rob PA3BXR zich rond half 10 op het clubhuis om aan een beestachtige klus te beginnen: het maken van de sluis en het plaatsen van de toegangsdeur.

Terwijl Ernst en Ewoud begonnen aan het plaatsen van het grondhout en het kozijn is Rob begonnen met het aanpassen van de kabelgoot boven het plafond en het maken van de doorvoer voor de coax kabels naar buiten toe.
Nadat het kozijn voor de deur op zijn plaats stond is het raam uit het hoofdgebouw verwijderd en de zaag in de gevel gezet. Op deze manier is er een gat gecreëerd dat net zo groot is als het kozijn van de deur die in de unit is geplaatst.

Na de lunch is de vloer tussen beide gebouwen doorgetrokken en zijn de binnenwanden van de sluis op maat gemaakt en geplaatst.

Met het oog op de verwachtte regen voor zaterdagavond en de komende dagen is er een tijdelijke overkapping gemaakt boven de sluis zodat alles droog blijft.

De klussers hebben een enorme hoeveelheid werk verricht en zijn tot omstreeks 19:30 uur bezig geweest om het geheel dicht te maken.

Komende week zal er verder gegaan worden met het afronden van deze klus.