Er wordt hard gewerkt

Nadat er afgelopen maandag al een paar man erg actief zijn geweest, zijn er ook vandaag weer een aantal leden van de afdeling aan het klussen geweest in het nieuwe clubhonk van de afdeling.
Rob had thuis al heel wat voorbereidend werk gedaan en dat zorgde ervoor dat het werkblad van de shack vrij eenvoudig op zijn plaats gemonteerd kon worden. Hierdoor krijgt ons nieuwe onderkomen dus steeds meer vorm. Binnenkort gaan we de scheidingswand en tussendeur plaatsen zodat de shack afgescheiden wordt van de rest van de ruimte.

Vandaag zijn ook de eerste voorbereidingen voor het netwerk getroffen. Ruim 100 meter (afgeschermde) netwerkkabel is naar verschillende plaatsen in de shack en de verblijfsruimte getrokken. Binnen afzienbare tijd gaan we deze netwerkbekabeling afmonteren. Het voordeel van het hebben van netwerkbekabeling is dat het met contesten en andere activiteiten een kwestie is van inprikken en alle laptops kunnen met elkaar communiceren.

De stroomvoorziening is nu nog via een tijdelijke kabel aangesloten op het lichtnet. Zodra we een 4x6mm2 aanvoerkabel hebben getrokken kunnen we dit definitief aan gaan sluiten.

De komende weken zullen we nog regelmatig aan het klussen zijn zodat we snel gebruik kunnen gaan maken van ons nieuwe onderkomen. Wil je komen helpen of denk je nog materiaal te hebben wat we zouden kunnen gebruiken? Neem dan even contact op met Elmar PD3EM.

Like de afdeling op Facebook, daar verschijnen tussendoor ook korte verslagen van alle activiteiten. Ook staan daar meer foto’s!