Rosmalen

Een paar maanden geleden kwamen er wat lijntjes samen. We hadden veel materiaal ontvangen uit een erfenis, geld gebrek niet echt maar we kunnen altijd wel wat extra gebruiken, het clubhuis wordt steeds voller met allerlei materiaal, het was alweer een tijdje geleden dat we een verkoping hadden gehad, enz, enz.

Dus besloten we om het eens te gaan proberen om een stand te huren op de grootste vlooienmarkt van Europa, het Autotron te Rosmalen. Voor ons de eerste keer maar na wat oriëntatie hadden we de kraam geregeld.

Zaterdag vroeg uit de veren. We zijn we met 2 auto’s, 4 man en 1 vrouw afgereisd naar het Autotron. Vanwege de goede voorbereiding hadden we de spullen snel binnen. Ruim op tijd was de stand gereed voor ontvangst van de meute. De stoeltjes die we hadden meegenomen bleken we niet nodig te hebben. Druk, druk,druk..! Geweldig. Veel praten, prijzen noemen, onderhandelen, etc. We hadden het reuze leuk.

Na een uur of drie ís middags werd het plots rustig. Dat was maar goed want we waren best al een beetje moe intussen. En dan moest de overgebleven handel nog terug! Maar tegen vijven waren de auto’s weer gevuld (zij het een stuk lichter dan ‘s morgens) en waren we voor donker weer terug bij de club.
Het was een geweldige ervaring. We deden het graag voor de club.

Fred, PA3GDG
Fred, PA3FHI
Kees, PA3CTC
Paula
Rob, PA3BXR