PACC Contest 2021

Ondanks dat de vaccinatie inmiddels is opgestart worden de maatregelen die het kabinet neemt om de COVID pandemie in te dammen alsmaar aangescherpt. Met de komst van nieuwe virusvarianten is voorzichtigheid meer dan ooit geboden!

De PACC contest is een ieder jaar terugkerend evenement waar we in afdelingsverband aan deelnemen. Vorig jaar kon dat al niet vanuit ons stekkie in Ottoland vanwege storm Ciara, dit jaar is deelnemen in clubverband onmogelijk vanwege Corona. Ook heeft de yagi bij het clubgebouw SWR kuren, reparatie ervan is uitgesteld tot betere tijden maar die laten nog op zich wachten.

Daarom zit er dit jaar niets anders op dan zoveel mogelijk en zo goed en kwaad als het gaat vanaf thuis deel te nemen. Om de overwinning hoeven we individueel niet mee te ‘strijden’ maar voor het afdelingsklassement leveren 25 gemaakte verbindingen al een punt op!

Dit jaar is de contest op 13 en 14 februari van 12:00 tot 12:00 UTC (13:00 uur lokale tijd). Laten we dus met zoveel mogelijk leden van de afdeling vanuit huis meedoen aan de PACC Contest!
Stuur je log in naar de organisatie via email pacc@veron.nl en vermeld in het Cabrillo log “CLUB: 12 Dordrecht”.
Voor meer informatie over de VERON Afdelingscompetitie en het doorgeven van je scores, zie https://afdelingscompetitie.veron.nl

Wil je tijdens de PACC onze jubileum call PI75VAD gebruiken? Zie hiervoor de informatie in de Nieuwsbrief van januari!