Coronamaatregelen 12-11-2021

Beste mensen, aan alle kanten rukt het Coronavirus op en komt het kabinet vanavond met nieuwe maatregelen om de druk op de zorg in Nederland beheersbaar te houden. Het kabinet zal overgaan tot een beperkte lockdown waarin ook huisbezoek teruggebracht zal gaan worden tot 4 mensen en overige evenementen worden afgelast of zonder publiek gespeeld.

In dit licht heeft het bestuur nagedacht over de risico’s van een mogelijke besmetting tijdens de clubavonden op vrijdagavond. Gelet op de adviezen vanuit de overheid, maar ook de geringe ventilatiemogelijkheden met het koude weer, neemt het bestuur het besluit tot nader bericht de clubbijeenkomsten op te schorten totdat de seinen weer op groen staan.

Wij vinden dit net als jullie ongelofelijk vervelend, velen van ons hebben zich laten vaccineren en hoopte daardoor op betere tijden. Het is op dit moment helaas anders. We rekenen op jullie begrip en hopen elkaar weer snel te zien. Praten kunnen we wel met elkaar hou de huisfrequenties op de twee meterband en zeventig centimeterband in gaten of plaats een oproep.

Namens het bestuur best 73,
Frans Boot – PA0FBR
Voorzitter VERON-afdeling 12